Copyright 2020 -

Agenda

Geloofsverdieping, 13 nov. 20.00u.
Geloofsverdieping najaar 2019
Ook nu we geen eigen predikant hebben, willen we met elkaar in gesprek blijven over ons geloof en elkaar als gemeenteleden ook op die manier bemoedigen en opbouwen. De werkgroep gemeenteopbouw heeft daartoe een drietal avonden Geloofsverdieping voorbereid. Deze avonden zijn op woensdag 30 oktober, 13 november en 20 november in 't Anker van 20.00 uur tot 21.30 uur. Het thema voor deze avonden is 'Verbinding'. 
 
De eerste avond gaan we in op 'Verbinding met de wereld', de tweede op 'Verbinding met elkaar' en de derde op 'Verbinding met God'. Aan de hand van een Bijbelgedeelte of tekst gaan we hier met elkaar over in gesprek.
Iedereen die dit aanspreekt, is van harte welkom! We hopen weer op mooie gesprekken met elkaar en verdieping van ons geloof.
De avonden kunnen ook los van elkaar gevolgd worden, dus als je een keer niet kunt, voel je vrij om de andere avond(en) wel te komen.
We vinden het fijn om te weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Wil je hiervoor een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 06-83049363.
We zien je graag op woensdag 30 oktober, 13 november en 20 november in 't Anker!
 
Hartelijke groet, 
Rinze Mook, Ida Mollema en Ina IJsinga
Locatie 't Anker