Copyright 2024 -

Agenda

Wereldgebedsdag 2020
Contact J. van Wieren-Miske
‘Samen bidden, samen vieren en samen delen!’
 
Op de eerste vrijdag in maart gaat ieder jaar het gebed opnieuw de wereld rond. Honderdduizenden mensen voelen zich, in de 183 landen die meedoen aan de viering van Wereldgebedsdag, door gebed verenigd en bemoedigd. Wat deze vrijdag tot een speciale dag van gebed maakt is, dat gedurende 24 uur ergens in de wereld gebedsvieringen plaatsvinden, waar dezelfde noden voor God gebracht worden, dezelfde gebeden worden gebeden en dezelfde Schriftgedeelten worden gelezen. Als de zon in het verre oosten opgaat over de eilanden in de Stille Oceaan, dan worden 
daar al de eerste vieringen gehouden. Uur na uur ontwaken weer andere volkeren en breekt de dag voor hen aan. De viering van Wereldgebedsdag voor de regio ‘De Marne’ wordt ook dit jaar weer gehouden in het ‘Ontmoetingscentrum’ aan de Schapenweg in Ulrum. Deze viering is bedoeld voor iedereen.  
Voor het ‘Ontmoetingscentrum’ is gekozen vanwege de fijne locatie, maar ook omdat Ulrum vrij centraal ligt in deze regio. De viering begint ’s morgens om 9.45 uur. De deur is vanaf 9.30 uur open en de koffie staat dan voor u klaar. Een liturgie is aanwezig en verkrijgbaar voor € 0,75. Ook wordt er een collecte gehouden voor noodlijdende projecten in Zimbabwe.
Van harte welkom! 
 
Namens het comité uit het Marnegebied, 
J. van Wieren - Miske 
 
Locatie Ontmoetingscentrum Ulrum, Schapenweg 4