Copyright 2024 -

Gemeentenieuws

Elke zondag ligt er in de hal van de kerk het 'Gemeentenieuws' met daarop actuele informatie vanuit de gemeente. Gemeenteleden die het Gemeentenieuws graag elke week via de mail willen ontvangen, kunnen dit aanvragen door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Doopbediening

Doopaanvragen graag tenminste twee weken voor de zondag waarop de Heilige Doop bediend zal worden bij uw predikant, scriba of wijkouderling.

Huwelijksbevestiging

Kerkelijk bevestiging van een huwelijk behoort tenminste vier weken van tevoren te worden aangevraagd bij uw kerkenraad. Daarna zendt men een huwelijksaankondiging aan de scriba en de predikant die de trouwdienst zal leiden. Ook een kaart aan uw wijkouderling en wijkdiaken is niet overbodig. Ook wanneer het huwelijk in een andere gemeente bevestigd zal worden, behoort men dit in de eigen gemeente aan te vragen!!!

Ziekenhuisopname

Bij opname in een ziekenhuis gaarne zo spoedig mogelijk bericht daarvan geven aan de predikant/wijkouderling of de scriba. Eveneens wanneer men het ziekenhuis gaat verlaten.

Overlijden

Hierbij dient men contact op te nemen met uw predikant en wijkouderling. Rouwdiensten worden vastgesteld in overleg met de predikant, die de rouwdienst zal leiden

Kerkblad

Dit mededelingenblad wordt gratis thuis bezorgd. Gemeenteleden en gasten van buitenaf kunnen het ‘s zondags uit de hal van de kerk meenemen. De meest recente editie van het kerkblad vindt u hier: 

een archief van eerdere edities vindt u hier.

Lees meer...